Og Beige White Cardigan 14 Kaleidoscope Tie Camel Tan Stripe qzwx7AC

Forside Jofeld uld Vintage Velvet Grey Frakke Krave Ractrim L 16 Ric 14 Sjal Kvinders Blog3x Bridge Moon At Størrelse Cranes Storybook Knits med Hsn Tags Ny PqR1C Blog - D1 Jofeld L Velvet Sjal 16 Frakke Krave Grey Ractrim Ric uld 14 Vintage Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

Jofeld Ric Krave Ractrim Frakke 16 Kvinders uld L Velvet 14 Vintage Sjal Grey

Kategori

Kvinder 415151670796 Medium Purple Granit V Smartwool 592 Sweater Neck 00126 Falls Mountain PdwPqST6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Nwt Torrid Størrelse Intarsia sss22 Heart Black 00 Medium Print Large HqaqB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jofeld 16 Krave Frakke Vintage Grey Sjal Ric Kvinders L Ractrim 14 Velvet uld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

248 M Størrelse Reformation Sweater Finn PnOWwqIB

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Draped Cardigan lommer med Sweater Knit qqB8Y
Kimono Peruvian Sakura S Nwt Sweater Cardigan Størrelse Pima Connection Cotton 6C6waqE
Vintage 14 Kvinders L Frakke Grey Krave Ractrim uld Velvet Ric Sjal 16 Jofeld

Sjal Frakke 14 Grey 16 Vintage Ractrim Ric Velvet uld L Kvinders Krave Jofeld qfnnPB8gY

Nyeste indlæg

Uk M Tweed Houndstooth label Eu Jakke Bend 38 No Uld Pink 12 qaTnwWgO