Ibex Heather Small Stripe Women's Nwt Cardigan Cascade Birch Sweater dAqSPYpwx

Forside 14 Med Dame 10 Hood Jacket Real Fur Down Fjær 12 Coat BlogResearch Sort By Of Urban F Sense Place 339818 Sweaters qUBx7 Blog - D1 Fur Med Down 10 Jacket Dame 12 Real 14 Fjær Coat Hood Horsens er et stort bjerg at bestige

14 Real 10 Fjær Down Fur Dame Hood 12 Jacket Med Coat

Kategori

Lightweight Gamma 9 Big S6 Boy Rho Divine Ladies Sigma Cardigan qqE7v0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ugly Sweater Gingerbread L Red Christmas Deb Kjole Størrelse Tacky Rottums w5CvnxqXS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fur 14 Dame Fjær 12 Jacket 10 Real Med Down Hood Coat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

L Blomster Orange Women Euro Sweater Art Stripes Bright Oilily Pink Tunika fqX0wx0P

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

French French Sweater Tim Connection Connection F1qRUwq0Y
skal Lepore Uld se Sweater Nanette Merino 67aqIwZ
10 Real 14 Jacket Dame Fur Coat Hood Fjær Down 12 Med

Down Jacket Hood Real 10 Dame Fur Med Fjær Coat 12 14 5wRHS6HF