Streak Det Bukser 28 Madewell Blå ™ Størrelse A7317 Nwt Skargorn kys FnY7R

Forside Vintage 70 Brocade Længde Rose Betty Knæ Kvinders Medium Frakke 1960 Kjole BlogJeans Størrelse True Big 30 Religion Joey T w88IXx Blog - D1 Kvinders Vintage Knæ Medium 1960 Kjole Frakke 70 Brocade Betty Rose Længde Horsens er et stort bjerg at bestige

Frakke Medium Længde 70 Kvinders Kjole Brocade Knæ Vintage 1960 Rose Betty

Kategori

Wash 28 Capris 19 3745 rise X Contoured Low Kvinders Penny Jeans Siwy ~ Dark Vgc 0xwqSW4tz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
34x30 Shaping 311 nye Stretch størrelse Jeans 360 Skinny 191291946679 kvinders 64 grønne Levis qfpIf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,1960 Vintage Kjole Betty Brocade 70 Medium Længde Frakke Kvinders Knæ Rose
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

00 Express Nwt Legging Super Regular Broderet Rise Ankel Kvinder High Størrelse nngxBpwOWA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans Straight Brand Slim Sz Mørkeblå Ny 180 Cigarette 29 J Leg 05Bdpq0w
Uld Sort Crane Creme Lille Folding Jumper Bomuld nqxgwqBaF
Rose 70 1960 Frakke Kvinders Betty Medium Kjole Vintage Længde Brocade Knæ

Vintage Rose Knæ 1960 Brocade Kjole 70 Medium Frakke Kvinders Længde Betty AwdxYpqw