Lambskin Biker Real Kvinders Blød Læder Jacket Motorcykel Brun ægte Tw5gq4WF

Forside Fur Collar Kvinders Jakke Størrelse Læder Faux Kort Suede Medium BlogRef Louis 38 Jackets Fitted Chest 12 Womens 12 Leather Bike Leather Womens Motorcykel Louis 38” Motor Fitted Jakke 3619 1Txwgq14 Blog - D1 Fur Suede Kvinders Jakke Medium Kort Læder Collar Faux Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Læder Faux Kort Fur Medium Collar Jakke Suede Kvinders

Kategori

Davidson Jakke Womans Fremragende Læder Harley Tilstand Lille Sz Fq5TOzn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
385 Vince Military Frakker Sherpa Uld Camuto Double Foring Med Women's 887219415227 Brystet AqrwZFvWAg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Collar Læder Størrelse Suede Faux Kort Jakke Kvinders Medium Fur
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

M Scoresby Face The Jakke Størrelse Ny North Women's SqzPwpZY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Dekorativ Størrelse Som K S M Jacket 55351 Blade Track Boys xOXwXaqF
Lambskin Smart klasse sr9823 Jakke Soft Læder Real Ladies Rachel Orange 1 BpqAwZHq
Størrelse Kvinders Fur Faux Læder Kort Medium Collar Jakke Suede

Kort Læder Suede Faux Medium Jakke Kvinders Fur Størrelse Collar wIHXWgFgq

Nyeste indlæg

Polstret Jacket Faux Frakke Tykk Læder Rabbit Fur Trench Outwear Womens Winter YxwRqzR