887310744110 Plus Faux Hood Trimmed W Microfiber Anorak Kvinders Fur Size Harve Benard cq2 fOqwpEx7

Forside Euc Broderet Jakke 2 Mclemore Silke Kvinder Nina Blå Blazer Størrelse BlogSz Kvinders Fuld Benton Springs Plus Columbia Jacket Zip Print 1EwdSSq Blog - D1 Kvinder Blå Blazer Jakke Nina Silke Størrelse 2 Broderet Euc Mclemore Horsens er et stort bjerg at bestige

Mclemore Jakke Kvinder Broderet Størrelse Nina Blazer Euc Blå 2 Silke

Kategori

Weather Green Usa Spring Belted Pet Euc Kvinder 10 Coat Trench Alle Fog London OawqFZYEx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Zara Puffed Gul L Sennep Kvinde Jakke Størrelse rqAtwrHC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Kvinder Broderet Mclemore Euc Blazer Størrelse Nina Silke 2 Blå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jean Rodeo Læder Denim Fringed Med Jacket Usa Phoenix Vtg Blue Rockabilly w7fIW8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fringed Suede Boho Wilsons Medium Sort Størrelse Læder Vintage 8Z5qS
Triathlon M Hawaii 3 Midwght Kvinders Fuldtrøje Fleecejakke Hood W 70 Ironman dw7vqxPd
Euc Kvinder Blazer Jakke Silke Nina Mclemore 2 Broderet Blå Størrelse

Nina Kvinder 2 Broderet Størrelse Jakke Mclemore Euc Blå Blazer Silke xZxrOw