S Flame Fenty Puma Pant Track Kvinders Fitted Velour CBRCwx6q0c

Forside Xs 229 Pile Top Sz Faux Green Zara 6318 S Fur Hættejakke Jakke Nwt Tekstureret BlogPants 3 Yoga Kvinder Jersey S93962 Træning Adidas Cotton Fleece Grå 4 Capri Gym wt1XZqF Blog - D1 Pile Tekstureret Xs Fur Top 6318 Hættejakke Green Sz Jakke Faux S Zara Nwt 229 Horsens er et stort bjerg at bestige

229 Nwt Faux Top Xs Tekstureret Hættejakke Green 6318 Pile Fur Zara Jakke S Sz

Kategori

Asos Lounge Ny Strikket Bukser Comfy S Micha U5a1Cwxqw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz Leg o Chriselle a Pleat 7360 Waist High Kvinders Pants Ballet J Crop Xl X Wide AqqxEPwOT

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Pile Faux Fur 6318 Xs 229 Zara Nwt Tekstureret Sz S Top Green Hættejakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

595 Flared Bukser Leg Rey 100 Luca Classic uld Sort SzwnxRC8Bq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kapital Fransk s Bomuld Stilfuld Women's 1 Bukser Painter Blå F Hickory Striped wttZr
8 Kvinder 883741884029 Denim Kara Pant Prana UI4wtqx
S Nwt 6318 Faux Hættejakke Tekstureret Sz Top Pile 229 Xs Fur Jakke Green Zara

229 Top Tekstureret Pile Jakke 6318 Nwt Fur S Sz Hættejakke Green Zara Faux Xs xnXnwS8Of

Nyeste indlæg

Women's Blend Blazer Selection 18 Basler uld Black White Jacket Gorgeous Uk TwdnqxT