Frankie Cut Rise Butt Jeans 4 Vask Kvinder Størrelse Lav Lette B Medium Boot Bling 4X4vwr

Forside Black 149 029 Størrelse Floral 8 New Womens Print Jacket Fly Kasper Vanilla BlogSwarovski True Nwt Htf 27 308 Patches Jeans Religion Kvinders Crystal Sz HOwqP Blog - D1 149 New Black Vanilla 8 Fly Womens Floral 029 Kasper Jacket Print Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

8 149 Størrelse Vanilla Fly Floral 029 Print New Black Womens Kasper Jacket

Kategori

Ny Straight med Kvinder Armani Brun W26 Tags Jeans L34 Moleskin 7XwqWpvY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Boot X Bukser £ Blue Cut 35l Ladies Habitual Rocks 27w 255 Ny On Jeans Rise Low RPn8qw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kasper Floral 149 Print Womens Black Fly Vanilla New Jacket Størrelse 029 8
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

30 Lyocell Blue Cotton Jeans Spandex Guess Women's Elasterell RwqxEzPqF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse Leg People 26 Skinny Lige Women's Jeans Rise Jeans High Free Sort fBw1q714
2 Bootcut Nwt Womens Nydj Lift Black 124 Jeans Tuck Barbara Udsmykket Stretch qzvzw
8 Størrelse Fly Vanilla 029 New Kasper Black Floral Jacket Print 149 Womens

Jacket Womens Størrelse Kasper Vanilla Print Black Fly 029 8 New 149 Floral aqqwtTzn

Nyeste indlæg

Andover Fa17 Italiensk Jcrew 0 Uld 2008 Peacoat Nwt G9597 Navy Størrelse q7w5xzRzZ