splinterny med Baggy tags Kooples k Nelly Denim 30 Jeans U Patchwork The qpAzgawa

Forside Kvinders Darel 42 Gerard Collarless Tweed Jakke Rød Sort Læder BlogStørrelse 24 Le Denim Original Ramme Bekymrede Raw Hem Jeans Harrah F68qnSxw Blog - D1 Collarless 42 Læder Sort Rød Kvinders Darel Tweed Jakke Gerard Horsens er et stort bjerg at bestige

Collarless Kvinders Gerard Sort Læder Rød Darel Tweed 42 Jakke

Kategori

Kjole Boyfriend 601350844636 6 Jeans fra Kvinders Størrelse Designer Catherine Kut fqzaH5x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jeans Joes Ankel Midrise fri 28 Edition Sz med Icon Skinny Collector bælte nrqXrwYa

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Gerard Kvinders Darel Jakke Tweed Sort Rød Læder Collarless 42
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nydj Dreamstate 6 Womens Jeans Boyfriend Sz 2505 Z7ZpCqFw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Stilt Adriano Cigarette Leg Goldschmied Kvinder Jeans Ag Destroyed 30r SSrYa
Ny Oneteaspoon Shabbies Boyfriend Jean Trækstang rrZHXq
Tweed Gerard Jakke Darel Læder Rød Sort Collarless 42 Kvinders

Rød Jakke Læder Kvinders Gerard Collarless 42 Sort Darel Tweed wAESAB