Oute Fur Pink Tykt Varm Ny Vestejakke Faux Vinter Long Hooded Design Kvinder Vest aCWSw7Wq

Forside 550 Jacket Kvinder Medium Størrelse Northface Down Puffer BlogCasual Harley Women's Jacket Davidson Performance Superior pITAIw1qPr Blog - D1 Down Puffer 550 Størrelse Northface Jacket Medium Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

550 Jacket Størrelse Down Northface Medium Puffer Kvinder

Kategori

Vtg Tiger Great Laurel Størrelse 80s 40 Jacket Blazer rrOTx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
længde Wind Fashion Coat Hot Kvinders Medium Retro Chic Loose Style Jacket IFq1xO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Northface Størrelse 550 Jacket Puffer Kvinder Medium Down
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bear Frakke Fur M Teddy Pink Lilac Størrelse Zara Ny x7TCqIwP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Large Coat 159 Trench Blend New Sz Uld Antik Company York L Beige n6xgEEqP8w
Maxazria Bcbg Beige Bnwt s Havregryn Jakke Navy Langærmet Trench Xs Marie Parka T5wdxxq
Northface Puffer Jacket Medium 550 Down Kvinder Størrelse

Northface Jacket Størrelse Medium Kvinder Puffer Down 550 wqwT4xzHZa