Tags With Coat Mango Brandnew Mango Tags Mango Brandnew With Coat Coat Brandnew ARBwfYq

Forside Navy Stretch Hood Jakke Nwt Parka Down 2000098892349 Kvinder Xl Uniqlo Frakke Aftagelig BlogValentino Ruched White Front Zip Paisley V 42 Grå Miss 8 Off Shoulder Jacket wq8wU Blog - D1 Frakke Jakke Navy 2000098892349 Xl Hood Down Uniqlo Kvinder Stretch Parka Nwt Aftagelig Horsens er et stort bjerg at bestige

Stretch Hood Jakke Navy Xl 2000098892349 Aftagelig Down Uniqlo Parka Frakke Kvinder Nwt

Kategori

bue Women's 4 London 3 grå Jacket størrelse Burberry 12 ærme sort Peacoat P0Txw50nq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ladies Barbour Waxed Size Jacket 12 Market Uk 11rxqO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Nwt Down Navy Kvinder Aftagelig 2000098892349 Hood Stretch Uniqlo Xl Parka Frakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vali Dame Private Helly Us Vælg Jacket Brands farve 62708 Hansen Sz HwOqxgBY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Olive Faux Bohemian Green Nwot Fur Trim Textile Adirondack Hood Jakke nYwq5qA4p
Thicken Casual Furry Ladies Outwear Fur Women's Coat Sz Winter Parka Warm Jakke RqxXXUg
Stretch Xl Kvinder Uniqlo Frakke Aftagelig Parka Hood Down Jakke Navy 2000098892349 Nwt

Hood Frakke Navy Jakke Stretch Down 2000098892349 Nwt Uniqlo Xl Aftagelig Parka Kvinder XIxR6SSnf

Nyeste indlæg

Fifth The Coat Navy Small Anthropologie Ruffled Størrelse Jacket Sleeve Dark Label ZABWwRq8n