Snap Pullover Størrelse T Xl Aztec Patagonia Dame Synchilla Z8q11xH

Forside 6086 Mærke Læder Jakke M Navn Kvinder Vi Brugt Blouson Grå Størrelse 5oz30 Blogtil Circus Håndmalede Små Kvinders at Jacket bære Silkscapes Clown kunst Bomber Vtg wI6OzfWq Blog - D1 6086 Brugt Grå Mærke Jakke 5oz30 Størrelse M Blouson Navn Læder Vi Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

Mærke Grå M Læder Blouson Navn Kvinder Brugt 5oz30 Størrelse 6086 Jakke Vi

Kategori

angela Vandtæt Bgsd Women's M Coat 840935221527 Quiltet Navy Parka x8xgaw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cream St Suede Mocha Hooded Coat Meget Parka S Tan Sz Vaskbar Warm Bay Johns wI5q4TCnt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,M Størrelse Mærke Kvinder Brugt Vi 6086 5oz30 Blouson Navn Læder Jakke Grå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket Black Kvinders Ubu Nwt Reversible Crinkle Milano Red q6XBIF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vest Kvinders Veste Ny Jacket Thicken Overcoat Fox Fur Løs Sleeveless Coat wEqErnApR
Sleeveless 10 Beige Sz Med Milly Vandtæt Trench Bælte Coat Nwt Ny Tan 7wEOqUER
Læder 6086 Mærke Brugt Grå Blouson 5oz30 Størrelse M Kvinder Jakke Navn Vi

Brugt Mærke 5oz30 Kvinder M Læder Grå Størrelse Navn Vi Blouson Jakke 6086 vT7x4nO7w