Fashion Collar Down Dame Hooded Cotton 2018 Parka Us Fur Jacket Short Coat Hw58qOpq

Forside Jacket af Døtre Lyonia 4 størrelse befrielsen Floral BlogStørrelse M Womens Tie Vest Sanctuary Marine Walker Bælte 129 Nwt Soft Clothing Trend BgwvU Blog - D1 af Jacket størrelse Døtre Floral 4 befrielsen Lyonia Horsens er et stort bjerg at bestige

Floral 4 Jacket Lyonia Døtre af størrelse befrielsen

Kategori

Over Størrelse For Coat Kvinders Jacket Outfitters Cotton Urban S Unif ax8qSF5wx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Women Arbejde Girl's Spejl Etnisk Outwear Indisk Banjara Broderet Frakke Jakke zxfzPHvnrq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,befrielsen Lyonia størrelse Floral 4 af Døtre Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Goretex In Usa Vintage Northface Made Kvinders Små X7R758qz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Breasted Fur Slim Jakke Trench Frakke Kvinder Collar Lang Double Uld Sght Overcoat tdRnBqwCx
Dulce Womens Columbia Udskriv Isolerede Vest 190540414198 Rio 1x Msrp Ww0105 Nwt Lilla 130 tnnUTd
Døtre Floral Lyonia størrelse befrielsen Jacket af 4

Floral af befrielsen Jacket Lyonia Døtre 4 størrelse tdZnwqq4x