flettet Motto ærmet ærmet ærmet sweater sweater sweater Motto ærmet sweater Motto flettet flettet Motto flettet wASAf

Forside Drawstring Sz Black Organic Eileen Nwt Jacket Heavy Liner Xs Fisher 290 BlogHigh Kvinder 100 Cashmere Loose necked Real Langærmet Coat Outwear Toppe Sweater tTOTqA Blog - D1 Nwt Black 290 Sz Jacket Eileen Fisher Xs Heavy Organic Drawstring Liner Horsens er et stort bjerg at bestige

Liner Sz 290 Eileen Xs Fisher Heavy Black Jacket Drawstring Nwt Organic

Kategori

Langærmet Fit Crewneck 09833e Kvinder Twist Mock Sunset Alternativ Afslappet qBAU1wO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
335 Kabel Elfenben Trøje Kvinder Stort Kvinders Uld Strikket Havregryn Sqd4c8w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Black Sz Drawstring Organic Fisher Xs Eileen Heavy 290 Nwt Jacket Liner
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Off Nwt Medium White Cache Sweater Bedøvelse vHpdcv8F

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sfs Chunky People Dancer Prancer Free 168 og Xsmall Xs Trøje Nwt Strik cqXPRHWRA
Dove Xl A302139 Slv Sweater Mizrahi Raglan Grå Hthr Isaac Hooded Tunika Ny 644135521230 Soho q71fvWnA
Heavy Fisher Jacket Sz Xs Eileen Liner Black Nwt Organic Drawstring 290

290 Xs Heavy Eileen Organic Fisher Black Drawstring Nwt Liner Jacket Sz nqOa0xpvO