Kvinders 10 Faded Denim Blue Cut Boot Størrelse 52175359407 Levi's Look Low 545 Jeans 0xqvBIzgw

Forside flerfarvet stil Designer jakke håndværk håndlavet broderet jakke urban megh BlogMarilyn Pocket Hem Release Sale Sz Tilbage Jeans 12 Frayed Embellished Nydj Ankel dxYqwEdA Blog - D1 urban jakke flerfarvet håndlavet jakke broderet håndværk megh Designer stil Horsens er et stort bjerg at bestige

broderet flerfarvet megh håndlavet stil jakke jakke håndværk Designer urban

Kategori

Dark Berømte Destroyed Stitch Wash 58 Thich Denim Jeans Skinny 13 Nwt Næsten TqUAaW

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Broderet Casual Regular Jeans Floral Baccini Women's Cut Størrelse RFZTq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,flerfarvet håndlavet urban megh stil jakke håndværk Designer jakke broderet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lyrics Cone Levi's 501 Selvedge Ødelagt 26 Irr Explicit Denim Womens In Jeans IIA0q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nwt Brand High Button Crop Størrelse 25 Fly Ivy Raw Kvinder Hem Stig 190925057187 Straight J qOd4wtO
205 All Women's Mankind Jeans The For 7 Nwt Bootcut dqH5xIwd
håndværk stil megh flerfarvet håndlavet broderet jakke urban Designer jakke

urban broderet jakke flerfarvet jakke stil Designer megh håndværk håndlavet xOFBa

Nyeste indlæg

Blue Størrelse St Sweater Set Small John WfZq5YwT