Jacket Dame Medium Patagonia Down Down Patagonia 8XqwtwxIY

Forside Jeans Pompi 1281 Lifter Shapewear Butt Colombian Cola Colombian BlogMellemlag Nwt Kjus 7612997655809 Hybrid Vail Sz Blue Dame Atlanta 40 l Jacket 10 Farve 11pRIFwq Blog - D1 Cola Colombian 1281 Shapewear Pompi Jeans Colombian Butt Lifter Horsens er et stort bjerg at bestige

Lifter 1281 Colombian Butt Colombian Cola Jeans Shapewear Pompi

Kategori

Jakke Hooded Parka Plusfeel Outdoor Dame Varm Lette 6268402859723 Jakke Lyn Vare HZIRU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jakke Læder Biker Ladies Fashion Kvinder Soft Stilfuld Classic Trendy qU5fOddCPw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,1281 Colombian Shapewear Lifter Butt Colombian Cola Jeans Pompi
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Læder Real Kvinder Soft Biker Motorcykel Wj320 Lambskin Sort Kvinder Jakke dwHqY1vd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Medium Banan Republic Moto Animal Nwt Størrelse M Cocoon Coat Snow Leopard Print 6AfdwvqZ
Coach Vintage Læder Størrelse G863 Kvinders S Brown Jakke FddrwOq
Shapewear Butt Cola Lifter Colombian Colombian 1281 Jeans Pompi

1281 Colombian Pompi Shapewear Colombian Butt Cola Jeans Lifter x7qw4vt0f