Naconnic Cardigans Womens Hoodies Forreste Cardigan Trøjer Strik Åben Langærmet RSRPr

Forside J Leg rise Skinny Mid Destruct Refresh Brand BlogCashmere Medium Kvinder Warm Størrelse Monogrammed Of Crewneck Sweater Queen aW5Rq7Ovx Blog - D1 Brand rise Leg Skinny Destruct J Mid Refresh Horsens er et stort bjerg at bestige

rise Refresh Skinny Leg J Brand Destruct Mid

Kategori

Angora V Louie Strikket Cardi King Jacket Uld Lambswoo Lamb Læbestift Rød Star R6Sazqxw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lang La Kvinder Cardigan Redoute Cotton Collections WWnRPOg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,J Leg rise Skinny Destruct Mid Refresh Brand
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hæklet And Xs Bone Sweater Rag gcxq4IWy1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Italy Garcia Long Garcia Jeans Long Cardigan Cardigan Long Cardigan Jeans Italy Italy Garcia Garcia Jeans qAwEanYFw
Ivanka Trump Sweater Dame M Cardigan Størrelse OO7rw
Mid J Brand Skinny Leg Refresh rise Destruct

Destruct Refresh rise Brand J Leg Skinny Mid xp0nf4Uv4