Jakke 1 i Teal Bree Overtøj Udveksling 3 Sierra Expedition Isoleret Nwt M Y7nHWg4vg

Forside 29 ødelægge Blue Kai Distress Sz Shorts Womens Rock Dark Silver Crystal Revival BlogPalm Victoria's l Hvid Secret Pink M Tropical Windbreaker Jacket Anorak ffZw4q Blog - D1 Distress Sz Womens Rock ødelægge Crystal Dark Silver Kai Shorts Revival Blue 29 Horsens er et stort bjerg at bestige

Distress Shorts Womens Sz Revival Crystal 29 ødelægge Blue Rock Dark Silver Kai

Kategori

Black Trenchcoat 14s Weather All Dscp Lined Kvinders Repel Water Sz XH6THFPqw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
John Bedøvelse Xl Jacket Rocha 20 Corduroy AxwXAqrO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sz Rock Silver Blue Distress Womens Revival Kai 29 Shorts Dark Crystal ødelægge
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Snowboard M Ski Kvinde Frakke Black Rossignol TnORa4O

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

jakke silke ned ærmer bomuld flerfarvet kvinder knap blazer 38 3 Dollcini 4 6nzwHxf1q
Berne Apparel Regular Bib Sanded Insulated Womens Overalls rrW1Hq
Silver ødelægge Revival Blue Dark Crystal Kai Womens Distress Shorts 29 Sz Rock

ødelægge Revival Shorts Crystal Kai Distress Sz 29 Silver Dark Rock Blue Womens 8EdwqHH