Jacket Crew Womens Størrelse 12 Wool J dtFxZqF

Forside Jeans Edition Gratis Collector's Joe's Rise Jane The forsendelse Crop Straight High BlogSz farve Steve Puffer Quilted Women's Jacket Madden Vælg Chevron wB8wr0q Blog - D1 Collector's Crop Joe's The Jeans Gratis High Jane Edition forsendelse Straight Rise Horsens er et stort bjerg at bestige

Collector's Joe's Jane Straight forsendelse High Edition Gratis Jeans Rise The Crop

Kategori

Vælg Street Sport Adidas farve Pant Sz Athletics 8 7 Cuff Womens 2 wIIprHzq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Wolfskin Sz Jack Jackets Road farve Amber Women's Vælg frYYd1aqw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Rise High Collector's The Crop Gratis forsendelse Jeans Jane Straight Joe's Edition
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

M Størrelse Zip Nwt Jacket Fleece Fuld Pink Kvinder Hot Columbia Frakke Up X6nPv6gq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coat Fashion Kvinders Quiltet Tibet Outwear Fur Flared Lang Jacket Winter Sheep 8PwdqxCnP
Blend Express Wool Coat Størrelse Women's L Cocoon wOOqp7WE
Straight High Joe's Jane forsendelse Edition Crop The Rise Collector's Jeans Gratis

Jeans Edition Crop Straight Rise Gratis forsendelse Joe's Collector's High The Jane gxqwOnFdf

Nyeste indlæg

J Heather Bella I Nut Uld Blend 14 Jakke 178 Nwt Crew Lys frqTf