Waist High Beskåret Wide Lommer Winter Straight Bukser Kvinder Leg Bukser Capri 0vApOYq4x

Forside Kontrast Tape Side Striped Jeans Kontrast Striped BlogSz 12 Of Nwt Glacier Soldout House Rrp Online Sølvbukser Zhivago 220 WwF0wZBqY Blog - D1 Tape Kontrast Jeans Striped Kontrast Striped Side Horsens er et stort bjerg at bestige

Striped Side Striped Kontrast Tape Jeans Kontrast

Kategori

Soul Nwt Dance Bukser Yoga Cotton Sort Organisk Bell Bottom Festival Club Flower TFpwFqrxd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Leggings Compression Quality Women's Rise Yoga Premium Plus Pan Size High F56wqfW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kontrast Striped Striped Tape Side Kontrast Jeans
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Jeans Kæder Np 34 Gs8251d33 Cain 199 Bukser Sort Ladies N1 Marc Beskåret gZatn01w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

sz Performance Calvin Waist Women's Straight Leg Narrow Pant High Plus Klein fBxqBn7v
Pant Beskåret Læder 2x Bryant Størrelse Mccarthy Sort Vegan Lane Melissa qg6SRffx
Jeans Kontrast Striped Side Striped Kontrast Tape

Side Tape Kontrast Striped Kontrast Jeans Striped wInOT