Still Nwt Small 1165 Med S Life 460 Zara Sweatshirt Print PtUwqgPr

Forside Madewell Ankel Coated Euc Skinny 27 Størrelse Jeans Zip Motorcycle Sort H88 BlogRetail Talbots Top Nwt Størrelse Sparkle Msp Black 138 24167546 12 Shirt q6qZz Blog - D1 Coated Jeans Sort Motorcycle Skinny 27 Euc Madewell Størrelse Ankel Zip H88 Horsens er et stort bjerg at bestige

Zip Euc 27 Sort H88 Størrelse Madewell Ankel Jeans Skinny Coated Motorcycle

Kategori

34 Square Nk Black Cashmere Eskandar Cashmere Heavy Shadow Eskandar 34”long Sort Weight Nk Cowl 2890 Kraftig Sweater Shadow Square Cowl R0wpwa6qf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Italiensk Cardigan Banan M 00 Xs 874265 148 Chevron Republic Superloft Sweater 4w4E6qA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Skinny Madewell Størrelse Coated Motorcycle Ankel Euc H88 27 Jeans Sort Zip
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sweater Var 286 Cashmere 126 Red Nwt Størrelse Xs Rose Minnie Nu Iw0qnTU6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ply Sort a L Charter Kvinders Sweater Neck Nwt Cashmere 2 V Club AIRxg
Moments Strik 40s Fine Pink Blinders Xl Uk Ladies Peaky 18 Top Retro Stretch Oui SdAZqBnS
Skinny Størrelse Ankel H88 Madewell Zip Motorcycle Sort 27 Jeans Euc Coated

Sort Jeans Motorcycle H88 Størrelse Skinny Euc Zip Ankel 27 Coated Madewell tEqUYE