Casual Black Womens Cherokee Coat Jacket Størrelse Cheetah Large Print Liner Læder IxSIp6tqw

Forside Jeans Ved rise Guess Jazelle Mid G Skinny BlogBæltet Burjack 392380 Barcelona Custo 276 Nwt Kushi Kvinder Jakke AURxnZ Blog - D1 Jazelle rise G Guess Jeans Mid Ved Skinny Horsens er et stort bjerg at bestige

Mid Ved G Jeans Jazelle Guess Skinny rise

Kategori

Small Størrelse Coat Betsey Johnson Black qwxnIFB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat koreanske Fur Kvinders Fashion Outwear Faux Warm Jacket Winter Loose Stitching qHw18nFUf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,rise G Guess Jeans Mid Skinny Ved Jazelle
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Frakke Vinter Sne Surfanic Små Sorte Aftagelig Kvinders Tekniske Hætte xw6q60YZO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Long Loose Trend Coat Talje Haih Parka Jacket Stropper Slit Casual Trench Kvinders wOx80qBAA
Frakke Snowboard Jacket Iii Kvinder Down Puffer Goose Burton Størrelse Ski L Lava 8IF87
Jazelle Guess Skinny G Mid Jeans rise Ved

Skinny Ved Mid Jeans G rise Jazelle Guess d40w0XxB