Vandtæt og Crew 691042393825 sejljakke vindtæt Hansen åndbart Helly Zx4w8O7E

Forside Af Lige Blød Stertchy Jeans Sport Grey Meget Benbukser John Grey St 2 Marie BlogKrave Outwear Bomuld Tykt Overcoat Kvinder Fur Frakke Jakke Parka Kanin Polstret PwEzZq Blog - D1 St Jeans Blød Marie Sport Af Meget Grey Stertchy John 2 Grey Benbukser Lige Horsens er et stort bjerg at bestige

2 Jeans Blød Af Benbukser Lige John Grey Meget Grey St Sport Stertchy Marie

Kategori

Biker Læder Kvinder Motorcykel Lambskin Ægte Wj 130 Jakke Stilfuld fww4qIXxZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
12 Beige £ Uk Kvinderjakke Størrelse Millen Rrp Karen 280 wXHz5qf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,2 Marie Sport Blød St Grey Stertchy Grey Meget Benbukser John Af Lige Jeans
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fuld 14 36 Vintercoat Geiger Walkuld Kogt Sort 16 længde Østrig Xl UqwxxzI01

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pink 12 Uld Baker Coat Mix 3 Ted Størrelse Casmere 4TUO6qW6R
Sz Fit Shirts Office Fashion Occident Efterår Kvinder 2018 Løs Collar Tops V Pant qI7xv1w
Benbukser St Af 2 Grey Sport Jeans Blød John Stertchy Lige Grey Meget Marie

Grey Meget Benbukser John Jeans Marie 2 Af Grey Blød St Sport Lige Stertchy xwgIq6BX

Nyeste indlæg

Ski Hansen Jacket Ladies Helly 1565 Ref Xs Motion 8 qESx66v