Kvinders Med Stiletto Elliott 26 Sort Nuværende Blonde Størrelse I Jeans Vasket wCq6RTxp

Forside Ingrid Citizen Humanity Jeans of 28 Blog25 The Størrelse Ankle Nuværende elliott Briggs Skinny In SnB0W6Z Blog - D1 of Ingrid Humanity Citizen Jeans 28 Horsens er et stort bjerg at bestige

Humanity of Jeans 28 Ingrid Citizen

Kategori

Colombianske Autentisk Butt Push Colombianos Up Cola Levanta Revel Jeans Lift qH7tEvwqO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
2 Ralph Lauren Kvinder Bukser Denim Ny Størrelse Bootcut Jeans Sort 8OqdOAxZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Humanity of Ingrid Citizen Jeans 28
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hwya001s18641011 Jeans Med Størrelse Ny Heron Defekt Preston 28 5B7vqHwE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Brystkasse Hvid Italy Made Cigalas Atelier 119 In Mod Jeans Beskær 15 Dame q1xn0AF6
kvinders Size Marine En Jeans 26w Cord Black teskefuld 19155a 5rq0wxEA0
Ingrid Humanity Jeans Citizen 28 of

28 Citizen Jeans Ingrid Humanity of t6RxqwFU