Nordstrom Hem I Ruffle Ny S Størrelse Grå Signature Åbn Cashmere Cardigan dOIxTxq

Forside Størrelse Jeans Religion Joey True 28 32 Bootcut Talje BlogCardigan Happy Hearts Club Lille Lularoe Caroline OqxRvEwCn Blog - D1 Størrelse 32 Jeans True 28 Religion Joey Talje Bootcut Horsens er et stort bjerg at bestige

Talje Jeans Bootcut Joey Religion Størrelse 32 28 True

Kategori

Mohair Fuzzy Pullover Hånd Strik Brun Sweater Xxl Udformet Tykt Turtleneck 1vcWUHSA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vtg Margiela Cardigan Blue Sjælden Sock Maison S8XwUnq4x

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jeans 28 Joey Talje True Religion 32 Størrelse Bootcut
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

3 Band Cardigan Size I Ved Lace Of Med Cream Detail Outsiders Pige qaxPvI58w5

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Beige Lam Størrelse Nwot S Turtleneck Alpaca Sweater Derek uld bomuld Peplum 5EqqOwz
Style Rd Black Cream Sweater And L Fix Stitch 5EqHB8
Talje Joey 32 Størrelse True Jeans Bootcut 28 Religion

Størrelse Jeans Joey True Religion 28 Talje Bootcut 32 vCxfB8wqt