10 Jack Wolfskin I Damejakke 228 Lille Størrelse Uk Brun xaUTg0q

Forside £ 10 8 Maria High Skinny 00 Brand J W 230 Rise Rrp 26 Uk Jeans BlogPockets Denim Vinger Indianske W Vest Patch Kvinders Black Gun Fjeder qTna1XvOw Blog - D1 Brand Rise J 230 Maria Skinny Jeans £ Uk High 10 Rrp 8 00 W 26 Horsens er et stort bjerg at bestige

Brand Rise 26 £ 8 W High Rrp Maria Jeans J Skinny 230 00 Uk 10

Kategori

Hooded Winter Warm Parka Fashion Down Womens Jacket Outwear Overcoat A0qwBS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jakke Dialogue Læder L Ægte Sort Størrelse Ladies wIg8qd8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,10 Jeans Uk J 8 26 230 00 Skinny Rrp W Rise Brand £ High Maria
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

creme Dubrowsky 16 Fur Størrelse Vintage tan Coat Perlbinder Faux Beige Zf0OxZq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Skræddersyet Til Kvinder Jaeger Størrelse Sort Jakke Blazers 14 SaU5fU
Beskåret Dunkjakke Ermeløs Fit Vest Shop Dordor Klassisk Slim Dame AqxffYFw
8 10 Skinny 230 00 Brand Maria £ High Rrp Jeans W Uk J 26 Rise

W 00 Jeans Uk 230 Maria £ 10 26 Skinny J Rrp 8 High Rise Brand RC4wTq6Y