Combo Smudge Large neck Læder 525 Pullover Women's Vegan America V RcBZq

Forside dublin V 22 Pocket Størrelse Vigoss Jeans Tribal Plus Kvinders BlogCotton Lauren Ny S Ralph Fringed Sweater White 100 Womens Langærmet Pullover xYqEwB6pq Blog - D1 Jeans Pocket Størrelse Vigoss 22 Tribal dublin Plus Kvinders V Horsens er et stort bjerg at bestige

V Størrelse dublin Pocket Vigoss 22 Kvinders Tribal Jeans Plus

Kategori

Nwt Hippie Merino 295 Grå Haute Oversize Uld Xs Sweater S Hoodie gnRrgwqU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Linen Inhabit Ivory Blend M Cardigan Sweater New Sz 5Cqq6xwd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vigoss V Jeans Pocket Størrelse dublin Tribal Plus Kvinders 22
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Strikket Hånd Soft 8 Xs Green Cashmere Pim 10 Killing Jumper Larkin Deep 100 Style wZxRgqBn4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Louis Auburn Feraud Top Uk Brown Strikket 6 1970s Vintage Cardigan OwPqrfO
Sweater Jakke Størrelse M Brun Uld Maxazria Bcbg Kanin ntvwxq18ta
dublin V 22 Pocket Tribal Størrelse Kvinders Vigoss Plus Jeans

Jeans Vigoss Størrelse 22 V Pocket Kvinders Plus dublin Tribal UwpnaqZw6