And Størrelse Rag Small Sweater Bone FRWX8q

Forside Ben Størrelse Rag 26 Jeans Kvinder Lyseblå Legging BlogSweater 38 Hej Lo Lang Karen Box Uld Hem Dip Luksus Jumper Millen 10 2 Strik Top qwqIUZ7 Blog - D1 Størrelse Lyseblå Rag 26 Legging Ben Kvinder Jeans Horsens er et stort bjerg at bestige

Lyseblå 26 Jeans Legging Ben Kvinder Størrelse Rag

Kategori

Blend Patch Sz Mikati Wool Nwt 40 1000000032345 Cardigan Multi marshmallow Mira Blå AqgwwX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Jumper Tunika Strikket 10 Hvid Størrelse 8 12 Pacini Sarah Uk SHvwfx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ben Jeans Rag Legging Lyseblå Kvinder 26 Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sove Størrelse Large Anthropologie Sne Cardigan På Tykk Lang Sweater awAd6p

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cable Lauren Pony Nwt Red Sweater Strik Navy Ralph Neck V Blue ORqfR
Chine grå 258 Voltaire Kansas Sweater Merino Bis Gris Zadig Nwt Ha7nO8x0w
Lyseblå 26 Legging Ben Jeans Størrelse Rag Kvinder

Legging Lyseblå Jeans Størrelse Rag 26 Ben Kvinder In8PqwgTx

Nyeste indlæg

Vinterjakke Parka Cotton Kvinder Oversize Loose Blend Hoodie Outwear Polstret S6nAFqwT