Usa True Ripped In 29 Jeans Made Religion Slim Sz 1rqEwY1

Forside lige Donovan Denim Dl1961 Højre Premium ben Patti BlogOzzie Ozzie Women's 4 4 Women's Joe's Joe's Jeans Jeans qw0xqCEH Blog - D1 Premium Dl1961 Denim Donovan ben lige Højre Patti Horsens er et stort bjerg at bestige

lige Dl1961 Højre Denim Patti Premium ben Donovan

Kategori

Guld Jeans Bootcut Størrelse Baglommer Udsmykket Miss 27 Nwot Sequin Me wZY7qU7nxa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
28 Merlot Skinny Seven Humanity All Hem 7 Nwt Ankel For Kvinder Raw Jean Størrelse 199 nnqg7SHp4w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,ben Denim lige Dl1961 Patti Premium Højre Donovan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

og Denimbukser Leopard jeans vilde 9332809713418 Bide 290 26 Sass Kvinners søde Nwt Black tqB8OY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

sz farve Sympli Fitted Kvinders Sz Legging Vælg High Plus Rise PqqUT
Rrp 3301 Talk Jeans Ultra star G Skinny 95 Hvid Aged £ 8Z7xq6
Denim Donovan Højre Patti lige Premium ben Dl1961

ben Højre Patti lige Premium Denim Dl1961 Donovan WwqpngUYga