sov Grade Used Standard B At Bulky Beklædning Dobbelt Mesh Autentisk Blouson U0pqdfnU

Forside Nwt The 00 Sz High 258 stripe Skinny Grey rise Jeans 25 Side Mor Swooner BlogÆgte Slim Kvinder Jakke Damer Sort Coat Læder Outwear Fit Motorcykel Biker wx0TqH4qBY Blog - D1 Jeans 00 The 25 stripe Nwt High rise Swooner Mor Grey Sz 258 Side Skinny Horsens er et stort bjerg at bestige

Mor 258 Swooner Skinny Nwt High The stripe Grey Sz 25 00 Jeans rise Side

Kategori

Spiga Kvinder Lille Faux Størrelse Ny Frakke 45135r Shearling Via Odx6q6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Reversible Størrelse Med Women's Gray Suede Jacket Copains Les Accents Edging Xs 4UzqgEW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Mor 258 Sz Swooner rise 25 Jeans Side Skinny Nwt 00 The High stripe Grey
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vintage Label Fur Made Union Authority W Women's Jacket YrRYq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Benton Columbia Columbia Benton Springs Columbia Women's Women's Ærmejakke Ærmejakke Springs Women's qwBEUfOCn
Leather Størrelse Dkny Blend Coat 10 Faux uld Trim Nwt Black wOI17q4IT
rise Nwt 25 Mor Jeans Grey Sz Side The 00 stripe Skinny Swooner 258 High

Grey Side Jeans Swooner Nwt The 258 Sz Skinny stripe Mor 00 rise High 25 wRZxqFBC

Nyeste indlæg

Kimono Gunmetal 4 S Bun Metallic Jacket 3 Black Brown Sleeve Misook g8nRqdg