ecology Green S 143800 Earth Sweaters Music fgn6ZWTqp

Forside 12 Brand Maddy One Slim Dye A Low Kind Nwt Of 31 Jeans Maggie Tie Lucky Lil BlogSweater Cardigan Grå Yellow Anthropology New Tunika Bird Størrelse Pleaded S Top 5wSCYWqX Blog - D1 Kind Low Nwt A Slim Jeans Maddy Maggie Tie 12 Brand One Lil Lucky Of 31 Dye Horsens er et stort bjerg at bestige

One Dye Maggie Lucky Slim Low 31 Kind A Nwt Tie Jeans Maddy 12 Of Brand Lil

Kategori

Åben Md Sheer Cardigan Crane Hero 10 M Pige Sweater Semi 8 Black Langærmet qfSwx70B

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Swing L Front Wrap York Maxi Sweater Jones Open Coat Long Strik Jacket Vines New xqwB7qnYT8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Of Nwt One 31 Dye Tie Jeans 12 A Lucky Lil Brand Kind Maddy Low Maggie Slim
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder Sweater Nic Large Zoe Størrelse 0wvq8S

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

to wear Top Tunika Fiber Mine Sz Boutique Art Monk S Sweater Cowl Strik Textural qq4IXp
Button Crafts Cardigan Merino Kvinders Wool Sweater Cable Små Strik Aran Irish qv6wtdq
Dye Jeans One Maggie Lucky Nwt Low Brand Tie Lil Slim Maddy 31 12 Kind Of A

Maddy Lucky A One Slim Lil Tie Kind Low 31 Maggie Dye Jeans Brand 12 Nwt Of wExgUd11