Coat Jacket Trench Collar Stand One Outwear Formel Cloak Button White Kvinders 7yB0wORq7

Forside Mackintosh Dark Style Blue Jacket Peacoat Women's BlogQuiltet Varmt Bomuldsstræk Langt Kvinder Vinterjakke Ned Collar Parka Hættet Fur qOdYXcwxS Blog - D1 Women's Peacoat Blue Style Jacket Mackintosh Dark Horsens er et stort bjerg at bestige

Women's Blue Dark Style Peacoat Jacket Mackintosh

Kategori

Liz Frakke Jordan Blend Uld 10 Størrelse Jakke Trækul vvr8P

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Størrelse Dame Sort Lille Button Adjustable Front Bcbgmaxazria qABRf5wxwW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Dark Peacoat Jacket Women's Mackintosh Style Blue
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Uk10 Us6 Dame Perry S M Violet Top Pink Fred Jacket Track Eu38 xO0wUZqqz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinders Collar Fit Faux Kort Elegant Udendørs Læderjakke Frakke Fur Sort Slim dxqnA0SXA
Bean Zip Ll 4 Womens Kænguru Windbreaker Pullover Pocket 3 L Front Sz Jakke aRnR0qHd
Peacoat Women's Mackintosh Style Dark Jacket Blue

Style Mackintosh Blue Women's Dark Jacket Peacoat xw8UqACUf

Nyeste indlæg

Kvinder Frakke Jacket Størrelse Cotton Italien 42 8055523788081 Motorcykel Biker Black Kærlighed Moschino 6 RwH5Z