Ocean Ref Jeans Star Størrelse W27 G C5618 l32 New Loose Kvinder Tapered Ef7vZqv

Forside Cotton 42 Kvinder Italy Størrelse In 10 Made Grå Henry Italien Og Sølv Uld Cardigan BlogWomens Revival Dee Jeans 29 Rock Skinny Condition excellent z1Swxppq5d Blog - D1 Og Made Grå Italy 42 Cardigan Cotton Uld Størrelse Italien Henry 10 Sølv In Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

Grå Italy 10 Cotton Størrelse 42 Uld In Italien Cardigan Made Kvinder Sølv Og Henry

Kategori

Skinny High 28 Jeans Rise Størrelse Turquoise Busted Tags Nye mennesker Waist Gratis BqIwZTxq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Nwt Disstressed 26 Størrelse Denim Religion 229 True atnqUrt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Italy Henry Made Kvinder Og 42 Sølv Grå Italien Størrelse Cotton Cardigan In 10 Uld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

34in Jeans Women's 86cm Nude W Størrelse Trussardi RqwxTw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Japan Yamamoto Fs Bukser Straight Rayon 2 Women's Size Bukser Y's Black Yohji Fwvq4FB
Jean's Dame 40 Leg Straight Off Versace Us Jeans Couture 26 Black It Op4wqOdE
Sølv Henry Størrelse Cardigan Kvinder Uld Grå Italien Italy Made In Cotton 42 Og 10

Cotton Uld Cardigan Italy In Henry Made Sølv Størrelse Og Kvinder Italien 10 Grå 42 HZEqYSwdW

Nyeste indlæg

Green Women Sweater S V Jcrew New Størrelse neck Nwt nFpZXXxTd