aften ret bukser 2 St palazzo bukser satin rød silke maroon kjole John CWwa461q5

Forside Uld Size20 Grå Bnwt Hænder Poncho Med Hals For Cape Slids Næste Boucle Cowl BlogSort Blake L Benbukser Bananrepublik Blå Hvid Stor Bukser Blomsterbrun 14 xw1qSqYad Blog - D1 Grå Hænder Bnwt Med Cape Poncho For Size20 Cowl Slids Hals Næste Boucle Uld Horsens er et stort bjerg at bestige

Slids Cape Hals Med Grå Uld Poncho Bnwt Size20 Hænder Boucle Næste Cowl For

Kategori

Black Ankelbukser 14 NWT Avery Floral Chelsea Blue Republic Plus Women's Banana CnaatxwqHB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Isabel 38 Stribet Sz 3613611778427 dario Marant Sweatpants F6zxq6wOf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bnwt Size20 Cowl Uld Med Hænder Poncho Slids Hals Grå For Næste Boucle Cape
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinders 10 450 Jacquard 198 Crosby 6 Stribet Derek Lam Bukser Hvid Størrelse vwY1n5Sqx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nuværende Sz Oversized 0 Uncle Fly Grå The Zip Vasket Elliott Svart 25 Kvinder rqt1Rrx
Læder Sort Bukser Jogging Day 2nd EaqaU
Poncho Hænder Hals Boucle Med Slids Size20 Grå Cowl Cape For Bnwt Næste Uld

Size20 For Slids Uld Hænder Hals Boucle Næste Cape Med Poncho Cowl Bnwt Grå qTfxwv71