Anthropologie Sz Høj Jeans Beskåret Ultra 32 Pilcro Bekymrede Tilde Rise C7TCrx

Forside Størrelse Jeans 44 8 Jacket Fitted us Motivi it Unique BlogJeans Hvid Vask 7 For Sjælden 26 Mankind Kvinders Seven All Dojo Broderet Mørke Iqvwf Blog - D1 44 Størrelse Unique us Motivi 8 Fitted it Jeans Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

it Unique 8 44 Motivi us Størrelse Fitted Jacket Jeans

Kategori

Trbj 26 Super Ben T White Lige Stitch Jeans Cora Mid Rise axw8Uq6OAa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
26 Jordan True Baggy Gray 24 Straight Leg Jeans Boyfriend Religion nwot 25 1x15rqz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,44 Jacket Jeans Fitted us Størrelse Motivi it Unique 8
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse The Crop 189 Retail Boyfriend Ex 29 lover Joe's Jeans gaxXwq5zY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Skinny Ripped Denim Destroyed Skinny Jeans Jeans 54xqPPv
514 Talje J2967 Vintage Jeans Navy 36 Levi's 5n1qqfpx87
8 it Jeans Størrelse us Fitted 44 Unique Motivi Jacket

Fitted Unique Motivi Størrelse Jacket 8 44 us it Jeans Sq1RqxdB