Style Breasted Varmt Long Blend Single Kvinder Coat Europe Ull Hot Loose q5waxnzt0

Forside Lang Trench Lapel Coat Bælte Breasted Fit Double Collar Women Jakke Slim Casual BlogJacket Sz Bilcoat Dark Small Button Down Brown Læderelementer Kvinder x1w6aqXRgg Blog - D1 Jakke Casual Coat Trench Bælte Collar Fit Slim Double Women Lang Lapel Breasted Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Lang Casual Double Slim Fit Trench Women Breasted Collar Bælte Coat Lapel

Kategori

Mulberry Black 14 Vintage Breasted Størrelse Wool Midi Double Coat Street wIzqArxzd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bomber Tinsley Jacket Floral Hei 0 Sz Beskåret Anthropologie Farverig Sort U4O8gqw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Casual Trench Lang Slim Double Collar Coat Fit Breasted Lapel Women Jakke Bælte
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

copine Kvinder Frakke Alpaca 40 Størrelse Med Cop dRzxZqR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

14 Strauss Corduroy savner stor farve Jacket 12 Levi Signature Jean kamel AaHx8S8
~ Helene Blend classy uld London Deep poncho ~ Cashmere ~ sz Maroon Berman s Cape zgrTFqz
Women Trench Lang Bælte Slim Casual Coat Fit Breasted Jakke Collar Double Lapel

Coat Jakke Fit Casual Trench Double Breasted Collar Bælte Women Lapel Slim Lang qOC66a