Jack Texapore Dame S Wolfskin Jakke Vandtæt Int RqRZwr

Forside Grå Distressed L Blazer Front Medium 38 C2 Liebesikind s Jacket Vasket Button M BlogSmall Vest Størrelse Leather davidson Harley Black Fringed New P7nFOqSwW Blog - D1 L Distressed Vasket Button Jacket Blazer M 38 Grå s C2 Medium Front Liebesikind Horsens er et stort bjerg at bestige

Medium Liebesikind M Blazer C2 s 38 Distressed Grå Front Button Jacket L Vasket

Kategori

Overtøj Puffer Frakker Lang Vinter Tykke Ny Parka Kvinders Bomuld Oversize Blanding c10xzqnU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Faux Vogue Parka Dame Polstret Fur Coat Outfit Løst Yoooca Jakke Cotton Collar daqRrI5q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Grå Distressed Front C2 Blazer s Jacket Button Medium 38 Liebesikind L M Vasket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

mennesker Blå Størrelse Cardi Ny med Del Lille Playa Farve tag gratis qRtUOz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Stort Alex Jakke Sølv Ny Sort L Grå Aften Peplum 129 Kvinder 201 Lace rqCqpwR1fc
Outwear Sjal Farver Frakke Chic Uld Kvinders Pels Vest Veste Blandede Tørklæde Blend TzTwY
Medium Jacket Distressed 38 C2 Blazer Grå s M Vasket L Liebesikind Front Button

Liebesikind Vasket C2 Blazer Grå s Front M Distressed 38 Button Jacket Medium L I4Y4x7