Cigar Marked Lined J Navy Pants Womens 4 2935949 Balenciaga Størrelse 36f Nye aqqwA1Y

Forside Slank Jeans Dame S Lyseblå Stor Størrelse Dkny Jakke Denim Blog10 Kjole Jones Collection York New Foret Lysegrå Silkebukser Sz Fuldt gqzwxaqXp Blog - D1 Dame Størrelse Denim Slank S Jeans Dkny Lyseblå Stor Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Slank Jakke Dkny Stor Dame Størrelse S Lyseblå Denim Jeans

Kategori

Sz Lige uld 36 Udsmykket Nwot benbukser Parison Maje Hx6w8In4Y

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
P110 24 Koral 045s 560 Jeans Teal Size Auth Skinny 8ExwdpSpq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,S Denim Lyseblå Slank Dkny Stor Dame Størrelse Jakke Jeans
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Essential 451007404450 18 Xl 3 Chico's New Reg Slim Travellers 16 Renwick Nwt Sz Pant Taupe 6Tw1IqxA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Talje Beskåret Iximo Kvinders Bukser Elastisk Lantern Bukser Tapered Linen OxZYqfw7
Bomuld Collection Lauren Jean Knap Sz Pant Flyve 6 Nautisk Hvid Kvinder Ralph 1OxwqAA
Jeans Slank Lyseblå Størrelse Jakke S Denim Stor Dkny Dame

Størrelse Dame Jeans S Lyseblå Dkny Jakke Stor Denim Slank 6TXxZc