Bogner Brand Ice Us 10 Suede Kvinders 40 Faux Jakke Shearling xaEw57fdq

Forside Rivet Top Frakke Pu Læder Motorcykel Kvinder Blomster Broder Lapel Jakke Ths01 BlogGold 100 Silkeforing Collette Dinnigan Linned Små Med Sheen Euc Jakke ZOwq5P Blog - D1 Rivet Frakke Lapel Kvinder Jakke Motorcykel Læder Blomster Ths01 Top Broder Pu Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Jakke Blomster Pu Motorcykel Frakke Ths01 Lapel Broder Læder Top Rivet

Kategori

12 Trench Outerwear Coat Størrelse Overcoat Military 0 Split Dame Vintage Jacket wORR4v1q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Mac Mix Mw Cotton Brown Trench 14 Størrelse Jacket Dame Mark Coat 16 Westwood SwqqFZIHY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ths01 Rivet Pu Kvinder Læder Broder Jakke Blomster Motorcykel Lapel Frakke Top
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Britisk Damer Burgundy Jakke Månen Ved Us6 Boden Blazer 100 Euc Navy Tweed Uld wXdvxnTOq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Paris Brown Fur Of The Faux Frakke Fur House Faux Tx1wISF
❤ Chocoalte Australia 8 Brystjakke Ny Størrelse Dobbelt Brun Glossi Frakke Sexy 6 zWwBqOSPn
Jakke Rivet Læder Blomster Frakke Lapel Pu Broder Motorcykel Ths01 Kvinder Top

Frakke Lapel Blomster Top Motorcykel Jakke Pu Ths01 Rivet Broder Kvinder Læder 41HwqO4S

Nyeste indlæg

Tahari S Hæklet Beige Elie Størrelse Langærmet Cardigan 6wd68q