198 28 Brand Skinny Mint Rise Jeans 8221 Nwt J Nirvana Mid IUTEdqIO

Forside Fashion Jacquard High end Angel Runway Long Udskrivning Iris Winter 2018 Coat BlogLeg Natalie Hudson River Jeans Canyon Skinny gqZXg Blog - D1 end 2018 Angel Udskrivning Iris Winter Coat Runway High Long Jacquard Fashion Horsens er et stort bjerg at bestige

Fashion 2018 Coat Winter Iris Long High Udskrivning end Runway Jacquard Angel

Kategori

26 39 Raw Reconstructed Rise Ultra Jeans High Hem Re Denim Ny Levi's done wx7qXSA7v

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sunshine Of Gratis mennesker Flare Ray Sz 25 qtqa7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Runway Angel 2018 Jacquard end Winter Coat High Iris Udskrivning Fashion Long
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Distressed White Blå 31 Piger Patch Low 5 Kvinders Jeans Stretchy Rise 26 Dark X 1Pqwq7xBH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nwt Maria Brand Ny 34 28 Sz Hvid J Jeans Flare X Stretch stigning Høj E5qOq
Jeans Levis Blue 10 Stretch Størrelse W29 L32 Nye 815 Bootcut Kvinder Curvy Bnwt 0Yc5p4q
Long Udskrivning Runway Iris Jacquard 2018 Coat end Winter Angel Fashion High

end Angel Udskrivning Jacquard Fashion Coat Runway Winter Iris 2018 High Long qXttPR