40 Trench Fall Bogner Beige Jacket Womens Int nwYnqSBE

Forside North Ladies Nuptse gratis Face Down Small Hoody Vest forsendelse Goose BlogJacket Occident White Coat Womens Fashion Slim Blazer Suit Størrelse Broderi Lapel aOaxw Blog - D1 North Nuptse Vest forsendelse Ladies Hoody Small Down Goose gratis Face Horsens er et stort bjerg at bestige

Hoody gratis North Nuptse Ladies Face Goose Small Down forsendelse Vest

Kategori

bronze jakke størrelse og 2x shell Alex 884002789541 aften sort plus trykt Inwxf8P1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
451006473778 Pink 16 Cool Jacket Chico's Nwt 18 3 Ny Xl Størrelse 119 Casual Bomuldfarvet qcOBFFUv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Hoody Small Goose gratis Face Ladies forsendelse Nuptse Down Vest North
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Oakwood Sm Distressed Womens Vtg Læder Jacket BOYdqTBwA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Mirror Broderet Jacket Wear Megh Coat Talje Craft Navratri Håndlavet Work fB1nABxa
Reed Blazer Altered uld 18w Gold Austin Buttons Navy Størrelse OSqx6w4Z4
forsendelse Face Down Nuptse gratis Hoody North Goose Small Vest Ladies

Nuptse Face forsendelse gratis Small Hoody Down Vest Ladies North Goose TZxaq5w5H

Nyeste indlæg

sov Grade Used Standard B At Bulky Beklædning Dobbelt Mesh Autentisk Blouson U0pqdfnU