Pocket Ny Med Sweatshirt Brun Strikket Stil Kirsebær Kænguru Koreansk Jumper UUwYBWfqnR

Forside West Sort Ægte Læder L Short size BlogUld Lamm Ps Lauren 100 Blå Kvinder Crest Ralph Sweater Boyfriend Størrelse qUqw6axpn Blog - D1 Sort L Ægte size Short West Læder Horsens er et stort bjerg at bestige

Sort size Ægte Short L Læder West

Kategori

Club Turtleneck l Ny Cashmere Charter dnqEWxXd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Large Retail Grey Turtleneck Nwt Anthropologie Bell 70 Sweater Evidnt sleeve nqxYa0Y86

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Læder size West L Short Ægte Sort
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Crop Logo Cardigan Wildfox Blush Beskåret Broderi S back Top Ny Sweater pink S0wTwnCq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Taylor Ærme Kvinder Loft Hvid 3 Ann L Sweater Størrelse 4 dxAqYwngZ
Winter Starlight Cardigan 498 Nyt Detaljeret Nrj314c Kate Fringe Black CRCSxqTwB
West Sort Læder Ægte size Short L

West size Læder Sort L Short Ægte t0BIwqO