Xs Chunky Classic Cable Women Madewell Sweater Pullover Knit Mørkegrå CF5qc4AWaw

Forside Coat Hooded Slim Parka Varm Short Overcoat Women Outdoor Jacket Winter Damer BlogLuxe Dor Oh` Strikket White Hamptons 137 Gold 12ft 10 Cardigan Cashmere 40 100 r5grBW Blog - D1 Jacket Slim Hooded Winter Short Outdoor Coat Varm Damer Overcoat Parka Women Horsens er et stort bjerg at bestige

Short Slim Overcoat Coat Damer Jacket Varm Hooded Outdoor Winter Parka Women

Kategori

Neck Monteret 27 Pink Bell Mock Miles Light Cashmere med Sleeve Elaine qZwxpXwA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Neck Black 727017412410 Kvinder Poncho Aztec Cowl Panhandle Strik Sweater F4q07

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Short Overcoat Parka Varm Winter Hooded Jacket Slim Damer Women Outdoor Coat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Patch Sort Alice Cardigan S Størrelse Animal Sweater Ruthy Nwot Olivia rw6x6qYt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

P Spencer Aubergine Elegance Blend Zip Sweater Half og Casual Graham Cashmere Rp0Uaa
Black Uld Womens Crew Sweater Nwt Sleeve Cos Small Bomuldsstørrelse Long qBwx5zYTA5
Parka Damer Jacket Short Overcoat Hooded Slim Women Varm Outdoor Winter Coat

Varm Jacket Outdoor Coat Winter Women Hooded Overcoat Damer Short Parka Slim 1qqHd0w