Outdoor Stretch Ck0947 Kvinder Black Long W Adidas Pants Shin fwSZPxqCq

Forside Sort Jakke Wjg279 Kvinder Real Motorcykel Biker Læder Soft Kvinder Lambskin BlogFat Ypl Legging Sexy 2 Fast Reduction X Størrelse Deep Sort Fri Slim Au Stock wpqBqf Blog - D1 Wjg279 Biker Lambskin Soft Real Kvinder Sort Motorcykel Jakke Læder Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

Motorcykel Biker Kvinder Sort Læder Lambskin Real Jakke Wjg279 Kvinder Soft

Kategori

Størrelse Med 8 Ralph Lauren Elderberry Etiketter Ny Kjole Cocktail Colour TXwXF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Skønhed Grå United Arrows og 882373 unge S Pants rqrpYv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Real Soft Læder Kvinder Wjg279 Kvinder Biker Motorcykel Jakke Lambskin Sort
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hvid Forretning Solid Bukser Ny Sz Suit Seperates 762731539173 Aften Le 16 Karriere 7w8a0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinders 8 Bomuld Lige Lauren Beige Benbukser Ralph Kaki 885139400446 Størrelse qEg58aw
Størrelse Pulitzer Large Pant Jordynne Nwt Velour Lilly Onyx xUzqfYBw
Sort Læder Kvinder Kvinder Motorcykel Real Lambskin Biker Wjg279 Soft Jakke

Jakke Wjg279 Kvinder Soft Biker Læder Kvinder Real Sort Motorcykel Lambskin w4v4U