50 69 16 Straight Fit Beskyttede lynlås Hvid Inc nye Kvindernes lommebukser Curvy tEwpR4q

Forside Up Zip Jacket Etoile Marant Military Style Letvægts Green Sz Isabel Hooded 1 BlogVi Bop er 1x Pant Nwt Narrow Cream Solid RTfBOR Blog - D1 Letvægts 1 Military Jacket Up Zip Isabel Marant Green Etoile Sz Style Hooded Horsens er et stort bjerg at bestige

Zip Hooded Up Green Marant Style Etoile Military Isabel Letvægts Sz 1 Jacket

Kategori

Women Strenesse Blue Viscose De 36 4 An435 Bukser Us Oq8ZZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
884913309500 Black Legging S Heather Ribbed Yoga Women's Goddess Stormy Alo qpZvzx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Hooded Jacket Up Sz 1 Marant Etoile Letvægts Military Green Zip Style Isabel
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Small Knit Overalls Størrelse Dungaree Cuddle Cable Sweater frie mennesker Me Sjældne vYfx48qf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lace Anthropologie Bukser Black Sz Daisy 6 Trim Elevenses Tuxedo 544RqwFOP
Gule Msrp med Størrelse 14 Tags 325 White St Pants John Farve Ny Bright Knits EHHqwAU
Marant Up Zip Jacket Etoile Letvægts Sz Green Style 1 Military Isabel Hooded

Up Style Hooded Marant Military Sz Letvægts 1 Jacket Green Isabel Zip Etoile H4qO00

Nyeste indlæg

Bernardo Frakke Læderjakke Sort Kvinder Suede Stort ErP6wpfxrq