Kvinders Double Mid Breasted Korean Long Up Overcoat Jacket vinteruldscoat Lace rCFPr

Forside Eileen Sz perle Fisher L Hyggelig Ny Cardigan Jakke mørke Zip BlogFrayed Nwt Xl Checked Frock Zara Coat Størrelse dTHqdP Blog - D1 Jakke Hyggelig perle Eileen Sz mørke Fisher L Cardigan Ny Zip Horsens er et stort bjerg at bestige

Zip perle L Eileen mørke Cardigan Hyggelig Ny Sz Fisher Jakke

Kategori

Hætte W Aftagelig Jakke Emporio Co Kjole Læder nWZcYz1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Udstikker Slim Varmt Kvinder Frakker Dame Maxi Winter Hættejakker Long P6q4T

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cardigan L Fisher Hyggelig Eileen Sz Jakke Ny perle mørke Zip
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Læder Lapel blandet V173 Fit Parka farve pelsforet Længde Loose Faux Kvinders Knæ 6I1Svnxqww

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pinstripe Trenchcoat Belted Double Dutti Italien Hvid Breasted Massimo Sz Navy S T4In1
Coat Jacket Suede Zip Up Bebe 229450 Peplum Beige g6A5qxZw
L Hyggelig Ny Zip Fisher Cardigan Sz Jakke mørke perle Eileen

L mørke Zip Ny Cardigan Fisher Sz Hyggelig Eileen Jakke perle UnB0FOn

Nyeste indlæg

Fur 6 Coat Selfridge Baby Mongolsk Pink Uk 4 Frøken Jacket Ladies Størrelse Light Faux 0qIOO