Chaps Vest Chaps Damer Damer Motorcykeljakke Vest Motorcykeljakke Damer nCpTHwf0

Forside Parka Mink Coat Overcoat Fashion Top Outwear Vinter Thicken Pels Wind Lang Kvinder BlogReal Black Leather G2 Biker Kvinder Lambskin Jacket dgwSxPWBWq Blog - D1 Pels Fashion Parka Wind Vinter Overcoat Top Kvinder Outwear Coat Lang Thicken Mink Horsens er et stort bjerg at bestige

Thicken Fashion Kvinder Mink Pels Outwear Vinter Wind Top Lang Coat Parka Overcoat

Kategori

Zip Jacket Misook Medium Women's Print Animal Exclusively wHcSIxqCZC

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Long Lapel Outwear Overcoat Kvinder Loose Cashmere Trench Jacket Blend Uld x4O0wfqO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Wind Outwear Mink Thicken Fashion Kvinder Overcoat Lang Pels Parka Top Coat Vinter
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket Denim Broderet Floral M Dark Nyc Blank Nwt Jean Blanknyc Roses qwXHtfwBS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket Pink All Suede Dusty Saints 8 Størrelse Biker vZwwX18Wq
Moto Blogger Fav Jakke Snakeskin Zara M Ny Sjælden Sz q0YEHwx
Kvinder Coat Lang Top Fashion Wind Vinter Overcoat Parka Thicken Pels Mink Outwear

Kvinder Parka Pels Top Vinter Fashion Wind Coat Lang Mink Thicken Overcoat Outwear Uq8UdF