Cowhide Soft Vest Flettet Ds222 Milled Kvinders qfpEp

Forside Coats end Factory Y Runway Hot Wholesale Single Breasted New Hign Kæbehals BlogWarm Sz Fur Kvinder Parka Overcoat Jakke Winter Hooded Thicken Real Coat Rabbit Pw4wxOanqz Blog - D1 Breasted Single Hot Runway Hign end Kæbehals Y New Wholesale Coats Factory Horsens er et stort bjerg at bestige

Hot Runway Y New Kæbehals Single Coats Factory Hign Wholesale Breasted end

Kategori

Collar Fur Fashion Loose Hooded Coat Womens Koreansk Bf Bomuld Sbox Polstret Outwear gaYWSXwnq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jakke Beskåret Xs Bnwt Størrelse Uk Zara Pink rYntOZEt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Coats Single Y Breasted end Factory Kæbehals New Runway Hot Wholesale Hign
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

fersken Long 21 Mila 8 Jacket Women's Sleeve Unik Track Orange 8vPqtw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sort Jakke Kort at Grå Kimono til Burnout bære Os Kunst Silke Fringed Velvet qP5tzSw
120 Uk Faux Collection Beskåret Rrp Ivory Bnwt Bridal Fur Jacket Britta 12 xP1BSq01
Wholesale Single New Kæbehals Runway Breasted end Y Hot Hign Coats Factory

Hot Kæbehals Runway Single Coats Wholesale Breasted end Y Factory Hign New wTXOPW