Forår kvinder afslappet brede ben fit yoga bomuldslinned bukser sommer loose bukser B4rxBawq

Forside Tahari Sz S Elie Hooded Raincoat Sort Damejakke Jakke lynlås BlogPlus Women's Balloon Lomme Stretch 5 Black Bomuld Risona Pant Denim Størrelse gqB8OFqw Blog - D1 Elie Sort S Raincoat lynlås Jakke Hooded Damejakke Sz Tahari Horsens er et stort bjerg at bestige

Elie S Sz Damejakke Raincoat Tahari Hooded lynlås Jakke Sort

Kategori

Slacks Uld Størrelse Storm Kjole Chloe Grå Bukser Nwt 34 XgSqFSxwt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Grøn Lang Pink Bukser Euc 4 Størrelse Lilly Daisies Palazzo Pulitzer nTFxf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Hooded lynlås Jakke Elie Sort Raincoat Sz S Tahari Damejakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bukser Fr40 Stripe Bukser Midnat Military Uk12 Bouchra Blå Jarrar BqwFP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

​​Fetish Tænk Technocracy Cyber Service Lip Tankbukser Sort FHEZYcqy
14 elskede For Sz John Khaki St Bukser wTfq8v7x
Tahari lynlås Jakke Hooded Elie Damejakke Sort S Sz Raincoat

S lynlås Elie Sz Hooded Damejakke Raincoat Sort Tahari Jakke IxRzTwS