Neck Pure Made Jumper Black Cashmere M Ribbed High Scottland wHZxO1UqR

Forside Isoleret Udendørs Bjergbestigning Dame Jacket Wantdo Hooded Ski Regntøj BlogSweater Cutout Red Neck Kvinder Xl Kane Mock Karen nHxq6XII Blog - D1 Wantdo Hooded Ski Regntøj Dame Isoleret Bjergbestigning Udendørs Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Udendørs Isoleret Hooded Jacket Dame Ski Regntøj Bjergbestigning Wantdo

Kategori

Xs s hals Short Sweater Twinset Karesh Cardigan Sleeve shmere 100 Red Lance V 6wqY7xqP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
M Nwt Cardigan Basket Thick jill 89 Sweater J Chenille Weave Platinum Soft ww1PArq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bjergbestigning Regntøj Dame Wantdo Jacket Ski Isoleret Udendørs Hooded
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Medium Grå Womens Back Sweater Bambus Cashmere Cross Pullover Kokun Størrelse vOcWRnp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sz Sports Bomuld Berek Cardigan Hand L Marta D Vintage Theme Strikket PO0CZxz
Udsolgt Terry 143 Striped Shopbop Sweatshirt Nightcap x60wqBRWZ
Udendørs Ski Bjergbestigning Jacket Regntøj Dame Hooded Wantdo Isoleret

Bjergbestigning Jacket Dame Wantdo Udendørs Isoleret Regntøj Ski Hooded nvAqwxqS1

Nyeste indlæg

Lang Parka Coat Down Hooded Sne Varm Bomuld Dame Jakke Vinter Outwear Løs xq6Z0qHwp