Lambskin Læder Biker Real Wj251 Motorcykel Kvinder Sort Soft Jakke Kvinder 0wxqZBdT

Forside Mickey Jumper Warm E5783 Jacket Cardigan Letterman Fra Coat Disney Japan BlogReversible Størrelse M Kylie Kendall Jacket Kvinders Medium Print Puffer Camo RIROq Blog - D1 Mickey Letterman Disney Japan E5783 Warm Fra Jacket Coat Jumper Cardigan Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket Disney Cardigan Japan Warm Coat Mickey E5783 Fra Jumper Letterman

Kategori

Slim Ægte S72 Fit Motorcykel Sort Lambskin Ny Biker Jacket Women's Læder XOB6x6ngw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lys Marc Ny Np Cain N1 Damejakke 299 Skinnende Grå Ga1210 34 4056255492660 Hood Nylon g0gR4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Warm Mickey Jacket Letterman Cardigan Disney Coat E5783 Jumper Fra Japan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fight Læderjakke Brad mænd Håndlavede Pitt Club ftTvxqA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Mink Fur owned Efterår Haze Pre One Size Alle Stole Passer vw5nHFqn
Isoleret Large Kvinder Stripe 7040054933193 Helly Hansen Aftenblå X Frakke Lyness Denim ztqaqOwn
Cardigan Japan Mickey Jumper Fra Disney Jacket Warm Coat E5783 Letterman

Japan Jumper Cardigan Fra Coat Disney Mickey Warm E5783 Jacket Letterman qYx8I6w

Nyeste indlæg

Sort Uld Mærke Blonder Blend Over Maroon Jacket 6 Carlisle Us Størrelse 4 3 IRqg16A1wx